Horsens_AllStars
//Forside //Sponsorer //Hvad er HAS//Vedtægter

//Hvad er HAS?


Horsens har gennem de senere år markeret sig kraftigt som en by med musik, kultur og oplevelser. Men musikken har nu altid været en del af Horsens. Byens baggårds-øvelokaler har været arnested for nationale og internationale navne som Pretty Maids, Søren Bebe, Helene Hørlyck og Peter Bjørnskov, og mange horsensianere vil sikkert kunne huske events som Kulturdagene og Langelinierock som op gennem 80’erne var tilbagevendende begivenheder, hvor byens bands fik mulighed for at vise hvad de havde at byde på til stor glæde for publikum.

Med Horsens All Stars har vi taget tråden op fra dengang, dog er konceptet primært rettet mod enkelt-musikere, som denne ene dag om året får mulighed for at netværke, nørde og nyde den kreative proces uden andre forpligtelser end, at de om aftenen skal holde en fest og fyre en koncert af for et entusiastisk publikum.

HAS har siden starten i 2010 været en voksende succes, både blandt musikere og publikum. Musikerne skaber nye relationer på tværs af alder og genrer og viderefører således den musikalske arv. Publikum får en totaloplevelse med musik på flere scener og går hjem med en vished om, at de bor i en by med et kæmpe musikalsk potentiale.

Styregruppen bag HAS består af:

Machai Løgager Gordon (formand)
Lars Hamborg Kristiansen (næstformand)
Jan Nissen Petersen (kasserer)
Nikolaj Lyngbye (bestyrelsesmedlem)
Assia Zouaoui (bestyrelsesmedlem)For yderligere information kan man kontakte: horsensallstars@live.dk

Foreningens vedtægter.

 

//News