Horsens_AllStars

Club 27 v/Assia Zouaoui


De levede stærkt og døde unge - men de er ikke blevet glemt

Jimi Hendrix, Janis Joplin, Amy Winehouse, Kurt Cobain (Nirvana), Brian Jones (Rolling Stones), Jim Morrison (Doors), Ron "Pigpen" McKernan (Greatful Dead), Robert Johnsen m.fl. Det er blot nogle af de blues-, soul- og rocknavne, som forlod verden i en alder af bare 27 år og blev del af den forsamling, der senere er blevet kendt som 27 Club eller Club 27.

Medlemmerne af Club 27 efterlod sig ved deres død et stort tomrum, men også en enorm, musikalsk arv, som vi i denne temagruppe skal dykke ned i og genoplive.
Repertoiret kommer til at spænde vidt og kræver stor rutine og alsidighed hos både instrumentalister og sangere. Sammen skaber vi en stærk hyldest til nogle af de store navne, som desværre døde alt for tidligt.

Vi skal bruge:

Trommer
Bas
Keyboard(s)
Guitarister
Vokaler - mænd og kvinder
Percussion
Blæsere

Assia Zouaoui har været del af den lokale musikscene gennem mange år, fra hun som helt ung blev kastet ind i rollen som kapelmester og musikalsk frontfigur i BTH-revyen og BTH-band. Hun har slået sine folder i forskellige musikalske sammenhænge og genrer - rock, pop, blues, jazz, soul, gospel, musical, opera m.m. - og er i øjeblikket fast medlem af Brigsted Blues Band.

Gå til tilmeldingsiden