Horsens_AllStars

Vokalworkshop v/Trille Palsgaard

Fredag

For begyndere som øvede, alle genrer.
Trille Palsgaard har undervist i og praktiseret cvi teknik siden 1990. Cvi teknik er en konkret brugbar teknik som allerede kan tages i brug i øvelokalerne lørdag.

I får opvarmningsøvelser, afspændingsøvelser og introduktion i cvi teknikkens forskellige klange, som herefter demonstreres i praksis i form af en kort masterclass. Dvs. et forum, hvor i har mulighed for at synge en lille bid sang for gruppen og få nogen gode råd til at skærpe teknik og udtryk.

Kom gerne med helt konkrete problemer/ udfordringer og syng en "Snas" sang accapella eller til afspilning fra Spotify/utube/din egen indspilning. Det er måske ikke alle, der når et "servicetjek" men man lærer meget af at se og høre andre i en masterclass session.

Workshoppen ledes af Trille Palsgaard. Trille har bla.trænet Lukas Graham, Christopher, Seebach, Scarlet pleasure Emil , Stine Brahmsen, Kesi, Citybois og nye upcommings fra cph records, universal og Sony. Hun er selv en erfaren sanger i mange rytmiske genre gennem tre årtier både som lead- og backing vokalist.Gå til tilmeldingsiden