Horsens_AllStars

One Hit Wonders v/Assia Zouaoui

De kom – og de gik. Men dét ene hit blev aldrig glemt.

Funkytown, Love hurts, Kung Fu Fighting, In the summertime, Too shy, Play that funky music, I don’t like Mondays, Tainted Love, Our House, I’m too sexy, Walk on the wild side.

Det er blot et udsnit af de mange enkeltstående ørehængere, som er hittet gennem tiderne fra kunstnere eller konstellationer, der ikke lykkedes at hitte mere i lige netop dén sammensætning. Men vi husker så godt dét ene (eller til nøds to) nummer, der bragede ind på hitlisterne. Dem sang vi med på, og de holder endnu: One Hit Wonders.

Som musiker kræves ikke, at du er ekvilibrist, men at du kan levere varen og er i stand til at bevæge dig inden for flere genrer. Og først og fremmest skal vi have det sjovt, når vi sammen tager fat i nogle af de fedeste hits gennem tiderne og skaber et brag af en musikalsk fest med ikonisk musik, som publikum genkender.

Vi skal bruge:
Vokaler
Keys
Guitarer
Bas
Trommer
Percussion
Blæsere

Assia Zouaoui har været del af den lokale musikscene gennem mange år, fra hun som helt ung blev kastet ind i rollen som kapelmester og musikalsk frontfigur i BTH-revyen og BTH-band. Hun har slået sine folder i forskellige musikalske sammenhænge og genrer - rock, pop, blues, jazz, soul, gospel, musical, opera m.m. - og er i øjeblikket fast medlem af Brigsted Blues Band. Ved HAS 2018 stod hun desuden i spidsen for Club 27-gruppen.Gå til tilmeldingsiden